Ziņu izlaidums

Baznīcas vadītāji izsaka līdzjūtību Briseles sprādzienos bojā gājušo un cietušo ģimenēm, tostarp triju misionāru ģimenēm

Šorīt, uzzinot par Briseles lidostā un metro notikušajiem teroraktiem, Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas Augstākais prezidijs nāca klajā ar paziņojumu:

"Šorīt, pamostoties, mēs līdz ar lielu daļu pasaules uzzinājām sirdi plosošās ziņas par sprādzieniem Beļģijā. Mēs lūdzam par bojā gājušo un ievainoto ģimenēm, tai skaitā par trim no mūsu četriem misionāriem, kuri tika ievainoti un hospitalizēti. Mēs lūdzam arī par Beļģijas un Francijas iedzīvotājiem, kuri turpina ciest no nedrošības un postījumiem, ko izraisīja nesenie terorakti."

Kā minēts paziņojumā, trīs no četriem misionāriem, kuri kalpo Beļģijā un bija devušies ceļā uz Franciju, guva smagus ievainojumus sprādzienā, kas nogranda Briseles lidostā. Kopā ar trim cietušajiem misionāriem bija ceturtā misionāre, kura bija paspējusi iziet drošības pārbaudi. Sprādzienā cieta 66 gadus vecais elders Ričards Norbijs, 20 gadus vecais elders Džozefs Empijs un 19 gadus vecais elders Meisons Vels. Visi trīs misionāri bija devušies misijā no Jūtas štata. Tuvākas ziņas par viņu veselības stāvokli pagaidām nav pieejamas.

Visiem misionāriem, kuri šobrīd kalpo Parīzes misijā Francijā, ir lūgts palikt dzīvokļos un nedoties uz ielas.

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.