Tematiskais raksts

Baznīcas vēstures muzejs

Baznīcas vēstures muzejs ar izglītojošu izstāžu un programmu palīdzību vēsta par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas vēsturi. Muzejs atrodas Soltleiksitijas centrā, uz rietumiem no Tempļa skvēra, šī bezmaksas iestāde ir atvērta sabiedrībai. Muzejā ir apkopoti un izstādīti Pēdējo dienu svēto mākslas darbi un artefakti no visas pasaules, gādājot par izglītojošu pieredzi visai ģimenei.

Muzejā var apmeklēt gan pastāvīgas galerijas, gan īslaicīgas izstādes par īpašām tēmām, kas laiku pa laikam tiek mainītas. Daudzus no izstādes eksponātiem var aplūkot arī internetā.

Baznīcas vēstures muzejs atrodas Soltleiksitijā, Jūtas štatā (45 North West Temple Street), darbdienās tas ir atvērts no plkst. 9:00 līdz 21:00, bet sestdienās un svētdienās — no plkst. 10:00 līdz 19:00.

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.