Vadītāja biogrāfija

Elders D. Tods Kristofersons

Elders D. Tods Kristofersons tika aicināts Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas Divpadsmit apustuļu kvorumā 2008. gada 5. aprīlī. Šī aicinājuma saņemšanas laikā viņš kalpoja Septiņdesmito prezidijā.

Kalpojot Septiņdesmito prezidijā, Eldera Kristofersona atbildība bija pārraudzīt Baznīcas Ziemeļamerikas rietumu, ziemeļu un dienvidu reģionus. Viņš ir kalpojis arī par Ģimenes un Baznīcas vēstures departamenta izpilddirektoru. Pirms tam viņš ir kalpojis par Baznīcas Meksikas dienvidu reģiona prezidentu Mehiko.

Pirms aicinājuma saņemšanas kalpot par pilnlaika Baznīcas pilnvaroto Elders Kristofersons bija „NationsBank Corporation”, tagad „Bank of America”, vecākais jurists Šarlotē, Ziemeļkarolīnā. Pirms tam viņš bija vecākais viceprezidents un galvenais advokāts „Commerce Union Bank” Tenesijā, Nešvilā, kur viņš aktīvi darbojās arī sabiedriskos jautājumos un starpkonfesiju organizācijās. No 1975. līdz 1980. gadam Elders Kristofersons bija jurists Vašingtonā, Kolumbijas apgabalā, pirms tam viņš bija ASV apgabala tiesneša Džona Dž. Sirikas asistents (1972.-1974.g.).

Dzimis Plezantgrovā, Jūtas štatā, viņš absolvēja vidusskolu Ņūdžersijā, ieguva bakalaura grādu Brigama Janga universitātē, kur viņš bija Edvina S. Hinklija stipendiāts, un ieguva jurista grādu Djūka universitātē.

Starp citiem aicinājumiem viņš ir kalpojis par Baznīcas reģionālo pārstāvi, staba prezidentu un bīskapu. Būdams jauns vīrietis, viņš kalpoja misijā Argentīnā.

Elders Kristofersons un viņa sieva Katerīna Džeikoba Kristofersone ir vecāki pieciem bērniem.

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.