Vadītāja biogrāfija

Elders Kventins L. Kuks

Elders Kventins L. Kuks tika atbalstīts par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas Divpadsmit apustuļu kvoruma locekli 2007. gada 6. oktobrī. 1996. gada aprīlī viņš tika aicināts par augstāko pilnvaroto, un viņš kalpoja Septiņdesmito otrajā kvorumā, pirmajā kvorumā un Septiņdesmito prezidijā.

Kā Septiņdesmitais — viņš kalpojis Filipīnu reģiona prezidijā, bijis prezidents Klusā okeāna salu un Ziemeļamerikas ziemeļaustrumu reģionos un Misionāru departamenta izpilddirektors.

Laikā, kad viņš saņēma aicinājumu būt par Baznīcas augstāko pilnvaroto, viņš bija „Sutter Health System” priekšsēdētāja vietnieks. Iepriekš viņš bija Kalifornijas veselības aprūpes sistēmas prezidents un galvenais izpilddirektors. Pirms tam viņš bija uzņēmējdarbības jurists un vadošais partneris Sanfrancisko līča apgabala juristu firmā. Viņš ir bijis valdes loceklis vairākās peļņas un bezpeļņas organizācijās.

Viņš ir kalpojis Baznīcā par bīskapu, staba prezidentu un Sanfrancisko staba padomnieku, un Ziemeļamerikas rietumu reģionālo pārstāvi un pilnvaroto. Būdams jauns vīrietis, viņš bija misionārs Britu misijā.

Viņš ir vietējais Loganas pilsētas, Jūtas štatā, iedzīvotājs, ieguvis bakalaura grādu politikas zinātnē Jūtas štata universitātē un doktora grādu jurisprudencē Stenforda Universitātē.

1962. gada 30. novembrī viņš apprecējās ar Mariju Gadiju. Viņi ir vecāki trīs bērniem.

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.