Vadītāja biogrāfija

Elders L. Toms Perijs

Elders L. Toms Perijs, Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas Divpadsmit apustuļu kvoruma loceklis, tika aicināts savā pašreizējā Baznīcas aicinājumā 1974. gada 6. aprīlī, pēc kalpošanas par Divpadsmito asistentu kopš 1972. gada.

Eldera Perija kalpošana Baznīcā sākās ar misiju Ziemeļu štatos 1942. gadā, pēc tam viņš divus gadus bija jūras kājnieks Klusajā okeānā. Turpmākie Baznīcas aicinājumi: bīskapības padomnieks Levistonā, Aidaho štatā; padomnieks staba prezidijā Sakramento, Kalifornijas štatā; augstais padomnieks Ņujorkas stabā; un prezidents Bostonas stabā.
 

Viņš ir dzimis 1922. gada 5. augustā Loganā, Jūtas štatā, Leslija Tomasa un Noras Sonnes Periju ģimenē. 1949. gadā viņš ieguva bakalaura grādu finansēs Jūtas štata universitātē un uzsāka strādāt šajā universitātē. Viņa profesionālā karjera saistīta ar mazumtirdzniecību, viņš bijis viceprezidents un mantzinis kompānijās, kas atradās Aidaho, Kalifornijas, Ņujorkas un Masačūsetsas štatā.

1947. gada 18. jūlijā Loganas Templī viņš salaulājās ar Virdžīniju Lī no Haidparkas, Jūtas štatā. Viņa nomira 1974. gada 14. decembrī. Viņi ir vecāki divām meitām un vienam dēlam.

1976. gada 28. aprīlī Soltleikas Templī viņš apprecējās ar Barbaru Teilori Deitonu.

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.