Vadītāja biogrāfija

Elders Ričards G. Skots

Ričards Gordons Skots tika atbalstīts par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas apustuli 1988. gada 1. oktobrī. 1977. gada 2. aprīlī viņš tika aicināts par Septiņdesmito pirmā kvoruma locekli, un kopš 1983. gada 1. oktobra līdz viņa pašreizējam aicinājumam kalpoja kā šī kvoruma prezidija loceklis.

Viņš ir dzimis 1928. gada 7. novembrī Pokatelo, Aidaho štatā, viņš ir Keneta Leroja un Marijas Vitlas Skotu dēls. 5 gadu vecumā viņš kopā ar saviem vecākiem pārcēlās uz Vašingtonu, Kolumbijas apgabalu, kur viņa tēvs strādāja Lauksaimniecības departamentā, vēlāk kļūstot par lauksaimniecības sekretāra asistentu.

Viņš absolvēja Džordža Vašingtona universitāti, iegūstot inženiermehāniķa izglītību, kalpoja pilnlaika misijā Urugvajā un ieguva maģistra diplomu kodolinženierijā Okridžā, Tenesī štatā. No 1953. līdz 1965. gadam Elders Skots strādāja admirāļa Haimana Rikovera komandā, vadot kodoldegvielas izstrādi dažādām jūras un sauszemes termoelektrocentrālēm. 2008. gadā Elders Skots saņēma Brigama Janga universitātes Kristīgās kalpošanas goda doktora grādu.

No 1965. līdz 1969. gadam viņš prezidēja Argentīnas ziemeļu misijā Kordovā, Argentīnā. Pēc atgriešanās viņš strādāja par privāto konsultantu kodolenerģijas kompānijām.

Līdz aicinājumam būt par Septiņdesmito — viņš kalpoja kā reģionālais pārstāvis Urugvajā, Paragvajā, Ziemeļkarolīnā un Dienvidkarolīnā, Virdžīnijā un Vašingtonā, Kolumbijas apgabalā.

Elders Skots mīl mūsu Debesu Tēvu, Viņa mīļoto Dēlu un visus citus Tēva bērnus. Elderam Skotam ir daudz citu dažādu interešu. Viņš izjūt dziļu mīlestību pret pasaules dabisko skaistumu.

Viņš ir svētīts ar talantīgu sievu Žanīnu Votkinsu, ar kuru viņš tika saistīts 1953. gada 16. jūlijā Manti Templī. Viņa nomira 1995. gada 15. maijā. Viņi ir vecāki septiņiem bērniem.

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.