Vadītāja biogrāfija

Elders Roberts D. Heilzs

Elders Roberts D. Heilzs tika atbalstīts par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas Divpadsmit apustuļu kvoruma locekli 1994. gada 2. aprīlī.

Elders Heilzs tika aicināts par Augstāko pilnvaroto 1975. gada 4. aprīlī. Viņš kalpoja par Divpadsmit apustuļu kvoruma palīgu un vēlāk par pirmā Septiņdesmito kvoruma locekli. Viņš bija Baznīcas prezidējošais bīskaps no 1985. gada aprīļa līdz brīdim, kad tika aicināts Divpadsmit apustuļu kvorumā.

Pirms viņš tika aicināts par Augstāko pilnvaroto, viņš bija reģiona pilnvarotais pārstāvis. Agrāk viņš ir kalpojis par draudzes prezidentu, bīskapu, augsto padomnieku un staba prezidenta padomnieku. 20. gadsimta 70-to gadu beigās viņš bija Anglijas Londonas misijas prezidents un ir kalpojis kā pirmais padomnieks Svētdienas skolas vispārējā prezidijā.

Pirms aicinājuma Baznīcas pilnlaika kalpošanā Elderam Heilzam bija ievērojama karjera biznesā, viņš strādāja augstos amatos trīs vadošās nacionālās kompānijās.

Elders Heilzs ir dzimis Ņujorkā. Viņš ir pabeidzis Jūtas štata universitāti un Hārvardas Universitātē ieguvis maģistra grādu biznesa vadībā. Viņš ir dienējis Amerikas Savienoto Valstu Gaisa spēkos par reaktīvā iznīcinātāja pilotu.

Viņš ir apprecējies Mariju Krandālu, un viņiem ir divi dēli.

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.