Newsroom
Ziņu izlaidums

Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas 185. gadskārtējā vispārējā konference

Reizi pusgadā Soltleiksitijas konferenču centrā notiek Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas vispārējā konference, kur uzstājās pravietis, apustuļi un citi Baznīcas vadītāji. Viņi dalās Jēzus Kristus evaņģēlija vēstī, lai stiprinātu cilvēku ticību un sniegtu norādījumus attiecībā uz aktuāliem jautājumiem, kuros nepieciešama Dieva vadība. Papildus garīgajām uzrunām, konferencē uzstājas arī Tabernakla koris.

Vispārējās konferences tiešraidi skatās miljoniem cilvēku visā pasaulē, kopumā tā tiek tulkota gandrīz 100 valodās un pārraidīta vairāk nekā 200 valstīs. Latvijā konferences skatīšanās latviešu valodā notiks 18. un 19. aprīlī. Papildus četrām konferences sesijām, šajā laikā varēs skatīties arī priesterības sesiju, kas paredzēta vīriešiem un zēniem, sākot no 12 gadu vecuma, un vispārējo sieviešu sanāksmi, kas paredzēta sievietēm un meitenēm, sākot no 8 gadu vecuma.

Laipni aicināti visi Baznīcas locekļi, kā arī citu ticību pārstāvji! 

Vairāk informācijas par konferences skatīšanās vietu un laiku Latvijā skat. šeit

Baznīcas vadītāju uzrunas angļu un latviešu valodā var noskatīties un izlasīt šeit

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.