Newsroom
Ziņu izlaidums

Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas (mormoņu) 184. gadskārtējā vispārējā konference notiks Soltleiksitijā.

 

Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas 184. gadskārtējā vispārējā konference notiks Soltleiksitijā, Jūtas štatā, 2014. gada 5. un 6. aprīlī. Šī konference tradicionāli tiek noturēta ik gadu aprīļa pirmajā nedēļas nogalē. Tāpat kā pusgada konferencē, kas notiek oktobrī, tajā pulcējas baznīcas locekļi no visas pasaules. Konferences laikā baznīcas vadītāji dalās ar baznīcas locekļiem Jēzus Kristus evaņģēlija vēstī, lai stiprinātu viņu ticību un liecību.

Pateicoties satelīta pārraidēm, kas tiks skatītas vairāk nekā 6000 baznīcas ēkās 83 valodās, vispārējā konferencē varēs piedalīties miljoniem cilvēku.

Papildus pravieša, apustuļu un citu baznīcas vadītāju runām, kas tiks sniegtas no kanceles, Tabernakla koris dziedās garīgās dziesmas.

2001. gada līdzīgas konferences un citi lieli pasākumi tiek noturēti Konferenču centrā, kurā ir 21 000 sēdvietu.

Baznīcas locekļi tiek aicināti piedalīties konferences vispārējās sesijās ar radio, televīzijas, satelīta vai interneta (LDS.org) palīdzību, kā arī vietējos baznīcas sanāksmju namos. Priesterības nesēji tiek aicināti pulcēties vietējā baznīcas sanāksmju namā, lai skatītos priesterības sesijas pārraidi. Arī citu konfesiju pārstāvji tiek aicināti skatīties šo konferenci un piedalīties tajā.

Vairāk informācijas par konferences skatīšanās vietu un laiku skat. šeit.

Vietējie vadītāji var mainīt ierastos baznīcas sanāksmju laikus vai, ja tas ir piemēroti, mainīt sanāksmju kārtību, lai sniegtu iespēju baznīcas locekļiem klausīties vai skatīties vispārējo konferenci ar radio, televīzijas, satelīta vai interneta palīdzību.

 

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.