Ziņu izlaidums

Seminārs par seksualitāti kristīgu laulāto attiecībās 

Šī gada 7. maijā (sestdien) no plkst. 18:30 līdz 20:30 Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas telpās (Baznīcas 31a, 2. stāvā) visiem interesentiem būs iespēja tikties ar BYU profesori un grāmatas „Sexual Wholeness in Marriage: An LDS Perspective on Integrating Sexuality and Spirituality in our Marriages” autori Šelomu Levitu (Shelom Leavitt) no ASV. 

Seksuālā dzīve var būt viena no mulsinošākajām, bet tajā pašā laikā arī bagātinošākajām kristīgu laulāto cilvēku dzīves jomām. Savā grāmatā un seminārā BYU profesore Šeloma Levita iztirzā jautājumu par to, kā veidot pozitīvu un veselīgu attieksmi pret seksuālajām attiecībām ar laulāto, kas var bagātināt un sniegt piepildījumu laulāto kopīgajā dzīves ceļā. Viņa atbild uz daudziem jautājumiem, kas parasti rodas kristiešiem un uz kuriem ir grūti atrast atbildes mums pieejamajos materiālos, piemēram:

  • Kā lai pāris tiek galā ar to, ka vīram un sievai ne vienmēr ir vienlīdz stipra interese par seksuālajām attiecībām?
  • Kādas ir atbilstošas seksuālo attiecību izpausmes kristīgu cilvēku laulībā? 
  • Kā laulātie var saglabāt radošumu un izbaudīt seksuālās attiecības gadu desmitiem ilgi? 
  • Kādas ir sieviešu un vīriešu seksuālās vajadzības laulībā? 
  • Kā pāri var sagatavoties seksuālajai dzīvei laulībā, ja viņiem nav pieredzes šajā jomā?
  • Kā runāt par seksualitāti ar saviem bērniem?

Dalība seminārā ir bez maksas.
Lai uzdotu jautājumus vai iegūtu papildinformāciju par šo tikšanos, skat. sadaļu „Sazināties

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.