Tematiskais raksts

Ģimenes vēstures centri

Ģimenes vēstures organizācijai FamilySearch ir 4600 filiāles 126 valstīs, , kas ikvienam nodrošina piekļuvi ģenealoģijas pierakstiem un sniedz individuālu palīdzību ģimenes vēstures izpētē. Šo centru skaitā ir pasaulslavenā ģimenes vēstures bibliotēka Soltleiksitijā, lielas reģionālās iestādes, kā, piemēram, Mesā, Arizonas štatā un Losandželosā, Kalifornijas štatā, kā arī daudzi mazāki centri, kas parasti izvietoti Pēdējo dienu svēto sanāksmju namos.

Ģimenes vēstures centros strādā zinoši brīvprātīgie, un šīs bezmaksas iestādes ir brīvi pieejamas sabiedrībai. Šīs iestādes piedāvā nepieciešamos līdzekļus un resursus, lai informāciju par saviem priekštečiem varētu iegūt gan iesācēji, gan pieredzējuši ģimenes vēstures speciālisti.

Šie centri nodrošina bezmaksas pieeju komerciālām ģenealoģijas mājaslapām. Par nelielu samaksu apmeklētāji var piekļūt plašai Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas pierakstu kolekcijai, kas ietver 2,5 miljonu mikrofilmu no vairāk nekā 100 valstīm.

Dažas no Amerikas Savienoto Valstu publiskajām bibliotēkām un vēsturiskajām biedrībām ir izraudzītas par FamilySearch sabiedrotajām un arī sniedz piekļuvi iepriekš minētajiem resursiem.

Lai uzmeklētu tuvāko ģimenes vēstures centru, lūdzam, apmeklēt FamilySearch mājaslapu!

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.