Foto stāsts

2013. gada oktobra Vispārējās konferences fotoreportāža

 

Šajā reportāžā iekļautas fotogrāfijas no Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas 183.-tās pusgada vispārējās konferences, kura notika šī gada 5. oktobrī Soltleiksitijā, Jūtas štatā.

october 2013 conference inside crowd

Vispārējā konference kā parasti tika pārraidīta no Soltleiksitijas konferenču centra, kurš atrodas Tempļa skvērā. Šis konferenču centrs ir paredzēts 21 000 apmeklētāju.

october 2013 gc temple square

Pateicoties modernajām tehnoloģijām, baznīcas vadītāji var uzrunāt pēdējo dienu svētos, kuri pulcējušies daudzviet pasaulē, kopumā 197 valstīs. Šī konference tika pārraidīta rekordlielai mērķauditorijai, sniedzoties pāri kontinentiem pie cilvēkiem visā pasaulē. Mēs jūtamies pateicīgi, ka šobrīd jau 97% baznīcas locekļu var klausīties konferenču uzrunas savā dzimtajā valodā, kopīgi mācoties sekot Jēzum Kristum.

inside conference center group standing sat am oct 2013

monson boy sat pm oct 2013

Uzsākot konferenci, baznīcas prezidents Tomass S. Monsons mudināja baznīcas locekļus vēl uzcītīgāk sekot Jēzus Kristus piemēram savās attiecībās ar līdzcilvēkiem. Viņš teica, ka tādējādi, „mēs kļūsim par svētību līdzcilvēkiem, mēs mierināsim viņu sirdis un palīdzēsim glābt viņu dvēseles”.

october 2013 gc Soares

Divu dienu konferences laikā baznīcas vadītāji runāja par dažādām evaņģēlija tēmām, tai skaitā par pazemību, laipnību, laulību, ģimenes nozīmi un reliģijas brīvību.

october 2013 gc notes soldier

Konference deva pēdējo dienu svētajiem iespēju tuvināties Dievam, vienojoties kopīgās lūgšanās un garīgajās dziesmās, kā arī klausoties iedvesmotas uzrunas. Lai gan konferences vienlaicīgi skatās miljoniem baznīcas locekļu un interesentu, elders Heilzs atgādināja, ka konference mums katram ir ļoti personīga. „Piedaloties konferencē, mēs varam dzirdēt Tā Kunga vārdus, kas paredzēti tieši mums,” viņš teica.

october 2013 gc singing

october 2013 gc girl

Runājot par ģimenes svarīgumu, elders Rasels M. Nelsons no Divpadsmit apustuļu kvoruma teica: „Stipras ģimenes var nodrošināt labāko veselības aprūpi, izglītību, kā arī labklājību un pārticību turpmākajām paaudzēm.”

october 2013 gc family

october 2013 gc couple

Elders Kventins L. Kuks no Divpadsmit apustuļu kvoruma mudināja baznīcas locekļus „censties uzlabot apkārt valdošo morālo kultūrvidi. Pēdējo dienu svētajiem vajadzētu būt krietniem savas valsts pilsoņiem, piedalīties pilsoniskās aktivitātēs, izglītoties politiska rakstura jautājumos un balsot”.

october 2013 gc temple

Soltleiksitijas templis ir viens no 141 mormoņu tempļiem, kuri atrodas daudzviet pasaulē. Papildus svētdienas dievkalpojumiem pēdējo dienu svētie seko Bībelē aprakstītajai kārtībai, pielūdzot Dievu tempļos. Mums templis ir vieta, kur tiek stiprinātas vissvarīgākās attiecības mūsu dzīvē, ģimenēm tiekot vienotām uz visu mūžību. Konferences laikā māsa Kerola M. Stīvensa, pirmā padomniece Palīdzības biedrības prezidijā, atgādināja, ka kalpošana templī stiprina baznīcas locekļu ticību un dod spēku stāties pretī dzīves nedienām. (Vairāk informācijas par tempļiem un to, kā tie atšķiras no dievnamiem, skat. šeit.)

monson dibb sun pm oct 2013

Noslēdzot konferenci, prezidents Monsons mudināja baznīcas locekļus būt arvien laipnākiem citam pret citu un allaž darīt Jēzus Kristus darbu.

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.