Ziņu izlaidums

Baptistu vadītāja uzstāšanās BYU - reliģijas brīvība ir apdraudēta

Ievietojusi MarinDecker, 2013. gada 22. novembrī

Baptistu vadītājs, kurš šonedēļ uzstājās Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcai piederošajā Brigama Janga universitātē, teica, ka mēs šobrīd pieredzam draudīgu, bezprecedenta konfliktu starp dažādām cilvēktiesībām un ka, lai gan starp mormoņiem un evaņģēlistiem pastāv teoloģiska rakstura atšķirības, attiecībā uz reliģijas brīvību, viņus vieno „vienas un tās pašas bažas un neatliekamās problēmas”.

Dr. R. Alberts Mollers (R. Albert Mohler), dienvidbaptistu teoloģijas semināra prezidents no Luisvilas Kentuki štatā teica: „Mēs dzīvojam milzīgas morālās revolūcijas ēnā, kam, kā mēs visi uzskatām, būssmagas un postošas sekas. Pateicoties savai ticībai, jūs esat saglabājuši izpratni par laulības un ģimenes nozīmi. Jūsu teoloģiskie uzskati pieprasa šādu nodošanos, kuru mīloši īsteno miljoniem mormoņu ģimeņu. Tieši tādēļ es un mani evaņģēlistu brāļi un māsas tik ļoti priecājamies par to, ka mums ir mormoņu kaimiņi.”

Visu rakstu angļu valodā skat. Dr. Mollera mājas lapā.

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.