Ziņu izlaidums

Daloties Ziemassvētku vēstījumā, Baznīca uzsāk iniciatīvu "Viņš ir dāvana"

 

Vēloties dalīties vēstījumā par Jēzu Kristu, Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīca šī gada decembrī uzsāk jaunu Ziemassvētku iniciatīvu „Viņš ir dāvana”. Mēnesi ilgais projekts ir centrēts uz Debesu Tēva mīlestību, kas izpaužas caur Viņa svēto dāvanu — Jēzu Kristu (skat. Jāņa 3:16). Tiek sagaidīts, ka, pateicoties informācijai sociālajos tīklos, displejiem apmeklētāju centros, Baznīcas locekļu un misionāru centieniem, apmaksātām tiešsaistes reklāmām un vides reklāmām Ņujorkas Taimskvērā, šī iniciatīva uzrunās miljoniem cilvēku.

„Ziemassvētki ir pārdomu laiks par to, kādi mēs varam kļūt, pateicoties Dieva svētajai dāvanai,” saka elders Rasels M. Nelsons no Divpadsmit apustuļu kvoruma. „Atklājot šo dāvanu, mēs iepazīstam Dieva neaptveramo mīlestību un mūsu neapstrīdamo vajadzību pēc Glābēja. Pieņemot šo dāvanu, mēs stiprinām ticību Jēzum Kristum un vēlamies arvien vairāk līdzināties Viņam. Daloties dāvanā, mēs sekojam Skolotājam, kurš ir aicinājis, lai visi uzklausītu Viņa vēstījumu.”

No 28. novembra līdz 25. decembrim Baznīca nāks klajā ar regulārām publikācijām sociālajos medijos. Tie, kuri dalās tiešsaistes materiālos caur saviem sociālajiem tīkliem, tiek aicināti izmantot haštagu #daliesdāvanā.

Baznīca ir nākusi klajā arī ar jaunu vietni http://www.mormon.org/lav/ziemassvetki, kur var noskatīties video „Viņš ir dāvana”, kas, pretstatā mūsdienu komercializētajam un strespilnajam svinību laikam, atgādina, kas tad īsti ir Ziemassvētki un kādēļ mēs tos svinam. Šī mājaslapa un video ir pieejams 20 valodās: angļu, armēņu, franču, indonēziešu, itāļu, japāņu, korejiešu, krievu, ķīniešu, latviešu, nīderlandiešu, poļu, portugāļu, sebuāņu, spāņu, tagalu, taiešu, ukraiņu, vācu un zviedru valodā.

Iniciatīvu „Viņš ir dāvana” organizē Baznīcas misionāru departaments, kura centrālā mītne atrodas Tempļa skvērā, Soltleiksitijā. Ziemassvētku iniciatīvas tapšanu iedvesmoja nedēļu ilgā Lieldienu kampaņa „Pateicoties Viņam”, kura ieinteresēja cilvēkus visā pasaulē. Video „Pateicoties Viņam”, kas tika ievietots YouTube kanālā, tika skatīts vairāk nekā 5 miljonus reižu jau pirmajā nedēļā pēc tā publicēšanas.

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.