Ziņu izlaidums

Eiropas pēdējo dienu svētie gatavojas skatīties vispārējo konferenci

Vispārējā konference ir Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas pasaules mēroga sanāksme. Divas reizes gadā, aprīļa un oktobra pirmajās nedēļas nogalēs, Baznīcas vadītāji no visas pasaules dalās vēstījumos, kas vērsti uz Jēzu Kristu un Viņa evaņģēliju. Arī daudzi tūkstoši ticīgo no Eiropas vēros konferences sesijas, kas 2024. gada 6.–7. aprīlī tiks pārraidītas no Soltleiksitijas, ASV.

<p>Konferences apmeklētāji pulcējas pirms vispārējās konferences svētdienas rīta sesijas Konferenču centrā Tempļa skvērā Soltleiksitijā, Jūtas štatā, 2023. gada 1. oktobrī.</p>
Konferences apmeklētāji pulcējas pirms vispārējās konferences svētdienas rīta sesijas Konferenču centrā Tempļa skvērā Soltleiksitijā, Jūtas štatā, 2023. gada 1. oktobrī.2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

„Vispārējā konference ir svētījusi manu dzīvi, jo tajā vienmēr ir vismaz viena runa, kas ir domāta tieši man kādā konkrētā situācijā vai pārbaudījumā, ar ko saskaros,” saka kāds Vācijā dzīvojošs Baznīcas loceklis. Pēdējā konferencē 2023. gada oktobrī Baznīcas prezidents Rasels M. Nelsons aicināja klausītājus „domāt celestiāli” jeb debešķīgi.

Kāds vietējais Baznīcas loceklis no Nīderlandes atceras: „Manuprāt, domāt celestiāli nozīmē vairāk uzticēties Dieva noteiktajam laikam un plānam un ticēt, ka viss nokārtoties mums par labu. Tas nozīmē arī iemācīties izmest no galvas uztraukumus un nodot lietas Viņa rokās. Es tiešām pie tā strādāju, un tas man ir devis tik daudz iekšējā miera.”

straumētas ChurchofJesusChrist.org tiešraides lapā vairāk nekā 70 valodās. Tās var skatīties arī vispārējās konferences YouTube kanālā, lietotnē Gospel Stream, Evaņģēlija bibliotēkā un citos radio, televīzijas, satelīta un digitālajos kanālos.

Pēc pārraides vēstījumi būs pieejami teksta, audio un video formātos vairākos kanālos vairāk nekā 70 valodās, lai tos varētu skatīties un studēt pēc pieprasījuma. To skaitā ir Evaņģēlija bibliotēka, Mediju bibliotēka, Vispārējās konferences YouTube kanāls, Gospel Stream un Baznīcas žurnāli.

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.