Vadītāja biogrāfija

Elders Deils G. Renlands

 

Elders Renlands ir dzimis 1952. gadā Soltleiksitijā, Jūtas štatā. 1977. gadā viņš apprecēja Rutu Liberti. Viņu laulībā ir dzimusi viena meita. Elders Renlands ieguva bakalaura grādu un medicīnas doktora grādu Jūtas Universitātē, pēc tam uzsākot praktizēt Džona Hopkinsa slimnīcā, kur papildināja savu izglītību medicīnas un medicīnisko izmeklējumu jomā. Vēlāk viņš kļuva par medicīnas profesoru Jūtas Universitātē un Kardiotransplantu programmas direktoru, kas tiek īstenota daudzās Jūtas slimnīcās.

Elders Renlands ir kalpojis daudzos Baznīcas aicinājumos, būdams pilnlaika misionārs Zviedrijā, Baznīcas staba prezidents, bīskaps un Reģiona Septiņdesmitais. Par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas Augstāko Pilnvaroto elders Renlands kļuva 2009. gada aprīlī. Pirms aicināšanas par apustuli viņš kalpoja Āfrikas Dienvidaustrumu Reģiona prezidijā.

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.