Vadītāja biogrāfija

Elders Ulisess Soaress

 

Elders Ulisess Soaress tika atbalstīts par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas Divpadsmit apustuļu kvoruma locekli  2018. gada 31. martā. Viņš ir kalpojis par augstāko pilnvaroto Septiņdesmito jau kopš 2005. gada 2. aprīļa, 2013. gada 6. janvārī tiekot atbalstīts par Septiņdesmito prezidija locekli. Iepriekš viņš ir kalpojis par padomnieku Āfrikas dienvidaustrumu reģionā, par prezidentu  Brazīlijas reģionā un par padomnieku Brazīlijas dienvidu reģionā.

1985. gadā elders Soaress ieguva grāmatvedības un ekonomikas zinātņu bakalaura grādu, absolvējot Sanpaulu Pontifikālās Katoļu Universitātes Ekonomikas zinātņu skolu, kur vēlāk ieguva arī biznesa vadības maģistra grādu. Viņš ir strādājis par grāmatvedi un auditoru vairākās Brazīlijas starptautiskajās korporācijās, kā arī par Baznīcas reģionālā biroja laicīgo lietu direktoru  Sanpaulu pilsētā, Brazīlijā. Laikā, kad viņš tika aicināts par augstāko pilnvaroto, elders Soaress pildīja īpašu Baznīcas prezidējošās bīskapības norīkojumu Soltleiksitijā.

Elders Soaress ir kalpojis vairākos Baznīcas aicinājumos, būdams pilnlaika misionārs Brazīlijas Riodežaneiro misijā, elderu kvoruma prezidents, padomnieks bīskapībā, augstākais padomnieks, staba izpildsekretārs, reģionālais labklājības programmas pārstāvis, staba prezidents un Porto misijas prezidents Portugālē (2000.–2003. g.).

Ulisess Soaress ir dzimis 1958. gada 2. oktobrī, Sanpaulu pilsētā, Brazīlijā. 1982. gadā viņš apprecējās ar Rozannu Fernandesu. Viņiem ir trīs bērni un trīs mazbērni.

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.