Tematiskais raksts

FamilySearch

FamilySearch ir lielākā ģenealoģijas organizācija pasaulē. Kopš 1894. gada FamilySearch ir sadarbojusies ar dažādiem arhīviem, bibliotēkām un baznīcām vairāk nekā 100 valstīs, veicinot finansiāli izdevīgu piekļuvi pierakstiem, kas palīdz uzmeklēt informāciju par mūsu priekštečiem.

Katru mēnesi vairāk nekā 3 miljoni cilvēku izmanto dažādus FamilySearch pierakstus, resursus un pakalpojumus, lai uzzinātu vairāk par savu ģimenes vēsturi. Šie pieraksti un resursi ir pieejami vai nu tiešsaistē FamilySearch.org mājaslapā, vai arī kādā no 4600 ģimenes vēstures centriem 126 valstīs, kuru skaitā ir arī ievērojamā Ģimenes vēstures bibliotēka Soltleiksitijā, Jūtas štatā.

FamilySearch pakalpojumus piedāvā Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīca. Apņemšanās palīdzēt cilvēkiem rast saikni ar saviem priekštečiem caur FamilySearch sakņojas mormoņu ticībā, ka ģimenei jābūt mūsu dzīves centrā un ka ģimenes attiecībām iecerēts turpināties arī pēc šīs dzīves. Saistībā ar interesi par ģimenes vēsturi nepastāv kultūras, etnisko vai reliģisko ierobežojumu, tādēļ FamilySearch resursi ir pieejami visiem, kas vēlas atklāt kaut ko vairāk par savu ģimeni un mantojumu, sākot ar baznīcu pierakstiem Eiropā un beidzot ar mutvārdu vēsturi Āfrikā.

Kā bezpeļņas organizācija FamilySearch paļaujas uz brīvprātīgajiem visā pasaulē. Šie brīvprātīgie palīdz indeksēt pierakstus, sniedz individuālu palīdzību un dalās savās zināšanās par ģenealoģijas izpēti.

FamilySearch sniedz individuālu palīdzību gan pieredzējušies ģimenes vēsturniekiem, gan tiem, kas tik tikko uzsākuši savu ceļojumu ģenealoģijas pasaulē. Šo palīdzību var saņemt vietējā ģimenes vēstures centrā vai sazinoties ar FamilySearch atbalsta grupu: support@familysearch.org; 1-800-406-1830 (Amerikas Savienotajās Valstīs un Kanādā).

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.