Ziņu izlaidums

Jaunā mājaslapa būs galvenais informācijas avots par pēdējo dienu svētajiem Eiropā

Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīca oficiāli atklāj vienotu Eiropas mājaslapu angļu valodā

Pēc vairāku mēnešu izstrādes un testēšanas Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīca ir oficiāli laidusi klajā vietni European online newsroom (Eiropas tiešsaistes ziņu vietne). Tajā būs apkopotas atsevišķu valstu mājaslapu ziņas un raksti, kas sniegs vienotu informāciju medijiem un sabiedriskās domas veidotājiem no visas Eiropas angļu valodā.

<p>Aplūkojot jauno Eiropas mājaslapu angļu valodā.</p>
Aplūkojot jauno Eiropas mājaslapu angļu valodā.2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

„Šī mājaslapa plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem būs vienots informācijas avots par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu visā Eiropā,” teica Diniss Adriano, Baznīcas Eiropas Centrālā reģiona komunikāciju speciālists. „Tā būs noderīgs papildu resurss jau zināmajām valstu mājaslapām, kurās galvenā uzmanība tiek pievērsta vietējiem jautājumiem. Mēs ceram, ka šis rīks kļūs par vienojošu spēku visā Eiropā,” viņš piebilda.

Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīca ir starptautiska kristīgā konfesija ar vairāk nekā pusmiljonu baznīcas locekļu Eiropā.

Pirms divpadsmit gadiem Baznīca sāka veidot mājaslapas dažādās Eiropas valstīs to attiecīgajās valodās. Tās pastāvēs arī turpmāk, taču svarīgākie notikumi tagad tiks ievietoti arī Eiropas mājaslapā angļu valodā, lai sasniegtu plašāku auditoriju.

Šis vienotais informācijas avots ļaus arī žurnālistiem, sabiedriskās domas veidotājiem un Baznīcas locekļiem gūt starptautisku skatījumu uz Baznīcas darbību.

Turklāt šo jauno mājaslapu varēs izmantot vispārējie un Eiropas Baznīcas vadītāji, lai izplatītu paziņojumus un runātu par aktuālām tēmām.

Eiropas mājaslapu angļu valodā var atrast, klikšķinot šeit vai apmeklējot jebkuru citu Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas mājaslapu, klikšķinot uz augšējā labā stūra, atverot izvēlni ar ziņām par konkrētu valsti vai vairākām valstīm kopā.

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.