Newsroom
Ziņu izlaidums

Kalpojam un talkojam par spīti lietum un vējam

27. aprīlī Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas locekļi kopā ar tūkstošiem citu brīvprātīgo piedalījās lielajā talkā, lai uzkoptu Latviju. Šī tradīcija turpinās nu jau vairākus gadus, vienojot visus, kas vēlas palīdzēt mūsu Latvijai būt tīrākai un vēl skaistākai.

Kaut talkas dienā laiks mūs nelutināja - smidzināja lietus un pūta ass vējš, talcinieki nezaudēja dūšu un braši ķērās pie darba. Arī šogad, tāpat kā vairākus iepriekšējos gadus, Baznīcas talcinieki pievienojās citiem brīvprātīgajiem, lai uzkoptu Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas teritoriju Torņakalnā, kur vienmēr noder čaklas rokas. Bruņojušies ar grābekļiem un maisiem talcinieki devās tikt galā ar pērnajām lapām, lai, sākoties vasarai, slimnīcas personālu un apmeklētājus varētu priecēt sakopts zāliens.
 
Visi, kas bija tik drosmīgi, lai, par spīti nelāgajiem laikapstākļiem, piedalītos sakopšanas darbos, priecājās par padarīto darbu un iespēju palīdzēt līdzcilvēkiem.

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.