Ziņu izlaidums

Katoļu labdarības organizācija izsaka pateicību mormoņu vadītājiem par ieguldījumu humānās palīdzības sniegšanā

 

Šī gada 24. oktobrī katoļu labdarības organizācija CatholicCommunity Services (CCS) rīkoja gadskārtējās labdarības apbalvojumu vakariņas, kur izteica pateicību Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas prezidējošajai bīskapībai, piešķirot apbalvojumu par kalpošanu līdzcilvēkiem.

„[Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīca] ir sniegusi nenovērtējamu palīdzību katoļu Community Services,” teica Soltleiksitijas katoļu bīskaps, viņa augstība Džons C. Vesters (John C. Wester) CCS producētajā pateicības video, kurš tika rādīts svinīgā pasākuma laikā.

Pēdējo dienu svēto prezidējošais bīskaps Gerijs E. Stīvensons (Gary E. Stevenson) atzīmēja, ka katoļu baznīca rāda brīnišķīgu piemēru, kalpojot līdzcilvēkiem. „Dievišķais padoms, kuru Dievs deva saviem bērniem – būt uzticīgiem, palīdzēt vājajiem, sniegt atbalstu nespēcīgajiem un pacelt bezspēkā nolaistās rokas – māca, kā katram no mums vajadzētu izturēties pret saviem līdzcilvēkiem,” teica bīskaps Stīvensons, „un mūsu brāļi un māsas, kuri šovakar šeit pagodina mūs ar savu atzinību, rāda patiesi iedvesmojošu piemēru.”

Otrais padomnieks prezidējošajā bīskapībā, bīskaps Dīns M. Deiviss (Dean M. Davies) atklāja, ka atzinības saņemšana no CCS liek viņam izjust dziļu pazemību.

„Mēs uzskatām, ka sadarbība ar jums visiem un ar katoļu baznīcu, kā arī katoļu Community Services kalpošanā nabagiem un trūkumcietējiem ir gan svētība, gan privilēģija,” viņš teica, „nav jābrīnās, ka vīrieši, sievietes un veselas ģimenes ar atšķirīgu ticību un pārliecību sanāk kopā, lai pievērstos šim nozīmīgajam un cienīgajam darbam. Šī kopīgā gādāšana par trūkumcietējiem, ir tas, ko darītu Viņš. Tas ir Tā Kunga ceļš, kā izrādīt mīlestību, cieņu un līdzjūtību, kuru jūtam pret ikvienu mūsu Tēva bērnu visā pasaulē.”

Pirmais padomnieks prezidējošajā bīskapībā, bīskaps Žeralds Kosī (GéraldCaussé), bija devies norīkojumā uz Āfriku, tāpēc pauda pateicību ar iepriekš ierakstīta video starpniecību. Viņš teica, ka CCS pakalpojumu kvalitāte Jūtā ir atstājusi uz viņu iespaidu jau kopš brīža, kad pirms pusotra gada šeit ieradies.

„Es vēlētos paust savu apbrīnu par CCS sociālajiem pakalpojumiem,” teica bīskaps Kosī, „uz mani atstāj lielu iespaidu tas, ka mēs spējam sadarboties un izjust vienotības garu tik daudzos jautājumos. Es pateicos, ka ļāvāt mums pievienoties jums šajā dižajā darbā!”

Katoļu baznīcu un Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcujau vairākus gadu desmitus vieno sadarbība žēlsirdības un labdarības jomā. „Tas, ka mums ir tik lieliskas attiecības ar katoļu baznīcu un katoļu baznīcas vadītājiem ..., ir ilgstošas sadarbības nopelns,” CCS video prezentācijā saka M. Rasels Balards no Divpadsmit apustuļu kvoruma, „man šķiet, ka Debesu Tēvs apmierināti smaida par mūsu vienotajiem pūliņiem. Mēs paužam savu apbrīnu un atzinību par dižo darbu, ko veic katoļu baznīca.”

Sniedzot palīdzību trūkumcietējiem, abas baznīcas ir sadarbojušās un turpina sadarboties arī ar citu reliģiju pārstāvjiem un nevalstiskajām organizācijām. Vēršoties pie apbalvojumu saņēmējiem, katoļu bīskaps Vesters teica: „Mani dārgie draugi, ikviens no jums šovakar saņem visdziļāko atzinību par to mīlestību, kuru esat izrādījuši, palīdzot CCS un sniedzot roku daudziem mūsu brāļiem un māsām.”

Atzinība tika pausta arī kādreizējam profesionālajam basketbola trenerim Frenkam Laidenam (Frank Layden) un viņa sievai Barbarai, piešķirot Gada labdaru balvu, LovelamBenjonam (LowellBennion) no Jūtas universitātes sociālo pakalpojumu centra(Gada partneris),St. Vincent de Paul zupas virtuves šefpavāram Džefam Beilijam (JeffBailey), kurš tika godināts kā Gada darbinieks, un desmitgadīgajam Armani Makfārlandam (Armani McFarland), kuram tika piešķirts neapdziedātāvaroņa gods.

 

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.