Jaunumu raksts

Lielās talkas dalībnieki priecājas par paveikto

Arī šogad, tāpat kā citus gadus, Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas locekļi kopā ar tūkstošiem citu brīvprātīgo piedalījās lielajā talkā, lai sakoptu Latviju.

liela talka 2014

Talcinieki devās uz Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas teritoriju, kur bija pulcējušies brīvprātīgie no vairākām organizācijām un uzņēmumiem. „Esmu ļoti pateicīgs par šo iespēju palīdzēt sakopt slimnīcas pagalmu. Mēs esam šeit, lai kalpotu cilvēkiem Latvijā!” savos iespaidos dalās viens no mormoņu misionāriem, „Kalpojot mums bija iespēja iepazīties ar vairākiem laipniem, jaukiem un izpalīdzīgiem cilvēkiem.”

„Mani mudināja vēlme palīdzēt,” stāsta Arnis no Rīgas centra draudzes, „laiks bija ļoti jauks, mums izdevās daudz ko padarīt – sagrābt lapas, skujas, zarus un visādus sadzīves atkritumus, padarot bērnu slimnīcas apkārtni sakoptāku. Prieks, ka arī mani bērni palīdzēja, un viņiem ļoti garšoja sarūpētā zupa.”

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.