Vadītāja biogrāfija

Prezidents Boids K. Pekers

Prezidents Boids K. Pekers, Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas Divpadsmit apustuļu kvoruma prezidents, tika iecelts šajā aicinājumā 2008. gada 3. februārī. Pirms tam no 1994. gada 5. jūnija viņš bija Divpadsmit apustuļu kvoruma prezidenta vietas izpildītājs. Pirms kļūšanas par prezidenta vietas izpildītāju viņš kalpoja par Divpadsmit apustuļu kvoruma locekli, tiekot ordinēts 1970. gada 9. aprīlī. Vēl pirms tam viņš gandrīz deviņus gadus kalpoja par Divpadsmit apustuļu kvoruma asistentu.

Pēc profesijas būdams pedagogs, viņa darba karjerā bija Baznīcas reliģijas semināru un institūtu pārraudzītāja un Brigama Janga universitātes Administratīvās padomes locekļa amati.

Viņš studēja Vēbera koledžā un pēc tam ieguva bakalaura un maģistra grādu eksaktajās zinātnēs Jūtas štata universitātē. Viņš ieguva doktora grādu izglītības vadībā Brigama Janga universitātē.

Prezidents Pekers ir dzimis 1924. gada 10. septembrī Brigamsitijā, Jūtas štatā. Otrā pasaules kara laikā viņš dienēja par bumbvedēja pilotu Klusā okeāna reģionā.

Prezidents Pekers kalpoja par Jaunanglijas misijas prezidentu. Viņš ir daudzu grāmatu un citu publicētu darbu autors. Viņš ir mākslinieks, specializējies putnu tēmā. Viņš ir precējies ar Donnu Smitu (meitas uzvārds). Viņi ir vecāki desmit bērniem.

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.