Ziņu izlaidums

Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas 188. vispārējā konference

Desmitiem tūkstoši ticīgo pulcējas Soltleiksitijas Tempļa skvērā

 

Reizi pusgadā Soltleiksitijas Konferenču centrā tiek noturēta Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas vispārējā konference, kurā uzstājās pravietis, apustuļi un citi Baznīcas vadītāji. Viņi dalās Jēzus Kristus evaņģēlija vēstī, lai stiprinātu cilvēku ticību un sniegtu norādījumus attiecībā uz aktuāliem jautājumiem, kuros nepieciešama Dieva vadība. Papildus garīgajām uzrunām, konferencē uzstājas arī Tabernakla koris.

Vispārējās konferences tiešraidi skatās miljoniem cilvēku visā pasaulē, kopumā tā tiek tulkota gandrīz 100 valodās un pārraidīta vairāk nekā 200 valstīs. Papildus četrām konferences sesijām, šajā konferencē tiek noturēta arī vispārējā sieviešu sanāksme, kas paredzēta sievietēm un meitenēm, sākot no 8 gadu vecuma. Priesterības sesija tiek noturēta pavasarī.

Konferences sesijas būs vērojamas tiešraidē angļu valodā 6. un 7. oktobrī plkst. 19:00 un plkst. 23:00. Vispārējā sieviešu sanāksme būs vērojama tiešraidē 7. oktobrī plkst. 3:00. Tiešraidi var vērot lds.org un mormonchannel.org.

Laipni aicināti visi Baznīcas locekļi, kā arī citu ticību pārstāvji!

Baznīcas vadītāju uzrunas latviešu un krievu valodā varēs noskatīties un izlasīt arī tiešsaistē lds.org.

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.