Ziņu izlaidums

Draugs draugam: sekošana Jēzum

Bērnu pārraides jaunā epizode tagad pieejama vairākās Eiropas valodās

2024. gada marta „Draugs draugam” epizodē kā īpašie viesi piedalīsies prezidents Dalins H. Oukss no Augstākā prezidija un viņa sieva Kristena. Šī epizode, ko organizē Sākumskolas vispārējais prezidijs, palīdz bērniem apgūt, cik svarīgi ir sekot Jēzum.

Friend-to-Friend-03-2024-01
Friend-to-Friend-03-2024-01
Pārraide „Draugs draugam" ir bērniem paredzētas sērijveida epizodes, lai mācītos par Jēzus Kristus evaņģēliju.2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Būs mūzika, viesosies tukāns Luijs, un notiks jautri rokdarbi! Šī 20 minūšu garā epizode ir jautra un saistoša, īpaši veidota bērniem, un tā var tikt izmantota mājās vai Sākumskolā, lai palīdzētu bērniem mācīties Jēzus Kristus evaņģēliju.

Epizode jau ir pieejama straumēšanai šādos kanālos:

Citas pieejamās valodas Evaņģēlija bibliotēkā ir albāņu, čehu, dāņu, holandiešu, angļu, somu, frančuvācu, ungāru, itāļu, norvēģu, portugāļuspāņu, zviedru un ukraiņu.

Tuvākajās nedēļās tiks pievienotas papildu valodas.

Informācija par rokdarbu aktivitāti

Pārraides laikā bērni iemācīsies izgatavot paši savu Lieldienu lilijas ziedu no jebkādiem sev pieejamiem materiāliem. (Skat. tālāk attēlu no 2024. gada marta žurnāla „Draugs” izdevuma.)

Iespējamie materiāli rokdarbiem varētu būt:

  • papīrs
  • krītiņi vai flomāsteri
  • šķēres
  • līmlente
  • koka nūjiņa

Friend-to-Friend-03-2024-02
Friend-to-Friend-03-2024-02
Izmēģiniet šo jautro aktivitāti no 2024. gada marta žurnāla „Draugs".2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.