Ziņu izlaidums

Pasaules mēroga svētbrīdis jaunajiem pieaugušajiem ar elderu un māsu Soaresiem

Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcas jaunie pieaugušie tiek aicināti tuvoties Jēzum Kristum, piedaloties pasaules mēroga svētbrīdī jaunajiem pieaugušajiem, kas norisināsies 2024. gada 18. februārī.

<p>Elders Uliss Soaress un māsa Rozanna Soaresa</p>
Elders Uliss Soaress un māsa Rozanna Soaresa2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Elders Uliss Soaress no Divpadsmit apustuļu kvoruma un viņa sieva Rozanna dalīsies vēstījumos, kas ir īpaši domāti jaunajiem pieaugušajiem vecumā no 18 līdz 30 gadiem. Nesen elders un māsa Soaresi mācīja, kā jaunie pieaugušie var saņemt personīgu vadību no Dieva, stiprināt savu ticību un sagatavoties mūžīgajai laulībai un ģimenes dzīvei. Šis februāra svētbrīdis būs papildu iespēja uzklausīt Jēzus Kristus apustuli un sajust Svēto Garu.

Jaunie pieaugušie tiek mudināti to apmeklēt kopā ar saviem draugiem un vēlāk apspriesties, kā dzīvot atbilstoši tam, ko viņi iemācīsies šī svētbrīža laikā.

Kā to noskatīties

Tiešraide būs pieejama dažādās Eiropas valodās, sākot ar 25. februāri, vietnē broadcasts.ChurchofJesusChrist.org.

Svētbrīdis būs pieejams šādās valodās:

albāņu, armēņu, bulgāru (ar subtitriem), horvātu (ar subtitriem), čehu, dāņu (ar subtitriem), holandiešu (ar subtitriem), igauņu (ar subtitriem), somu (ar subtitriem), franču, vācu, grieķu (ar subtitriem), ungāru (ar subtitriem), islandiešu (ar subtitriem), itāļu, latviešu, lietuviešu, norvēģu (ar subtitriem), poļu, rumāņu (ar subtitriem), serbu (ar subtitriem), slovāku, slovēņu, spāņu, zviedru (ar subtitriem) un ukraiņu valodā.

Skatieties svētbrīdi vēlāk lietotnē Evaņģēlija bibliotēka.

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.