Ziņu izlaidums

Vispasaules mēroga diskusiju pasākums jauniešiem - „Es esmu Jēzus Kristus māceklis"

2024. gada jauniešu tēma „Es esmu Jēzus Kristus māceklis” (3. Nefija 5:13) būs vispasaules mēroga diskusiju pasākuma par māceklību, kas norisināsies svētdien, 2024. gada 28. janvārī, galvenais temats.

Jaunieši tiek aicināti sapulcēties kopā ar savu jauniešu grupu, lai piedalītos šajā vispasaules mēroga diskusijā, ko sekmēs iepriekš ierakstīts video, kurā elders Gerijs E. Stīvensons no Divpadsmit apustuļu kvoruma uzrunās jauniešus.

Iepriekš ierakstītais video tagad ir pieejams angļu, franču, vācu, itāļu, portugāļu un spāņu valodā. Nākamajās nedēļās sekos vēl citas valodas. Tas ir publicēts ChurchofJesusChrist.org pārraižu lapā un Evaņģēlija bibliotēkā, lai no 28. janvāra to varētu skatīties kopā grupā.

Vietējā pasākuma piedāvātā struktūra

Tālāk var redzēt piedāvāto sapulces struktūru:

  • Ievada muzikālais priekšnesums un lūgšana, ko saka kāds jaunietis
  • Jaunieša vadīta sanāksme
  • Iepriekš ierakstītā video skatīšanās (video sadaļa aizņems 45 minūtes)
  • Atbilstoši video norādījumiem ik pa laikam apturēt video, lai kopīgi grupā apspriestu pārdomu veicinošos jautājumus
  • Noslēguma lūgšana
  • Pēcpasākuma aktivitāte (pēc vajadzības)

Jauniešu tematiskā mūzika un citi materiāli

Ar 2024. gada jauniešu albumu un tematisko dziesmu, jauniešu tematiskajiem mākslas darbiem, aktivitāšu idejām un citu informāciju var iepazīties youth.ChurchofJesusChrist.org.

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.