Ziņu izlaidums

Jēzus Kristus Baznīca iegādājas Liepājas Neredzīgo biedrības namam liftu.

Esam priecīgi, ka varējām atbalstīt Liepājas Neredzīgo biedrību, ierīkojot biedrības ēkā liftu uz otro stāvu. Tiekoties ar biedrības valdes priekšsēdētāju Māri Ceiruli, noskaidrojām, ka viņiem ir izstrādāts projekts lifta izbūvei, taču nepietiek finašu līdzekļu paša lifta iegādei. 
Neredzīgo biedrības sanāksmju zāle atrodas ēkas otrajā stāvā. Biedrībs pasākumus apmeklē ievērojams skaits cilvēku cienījamā vecumā un cilvēku, kas pārvietojas ratiņkrēslos, tādēļ šiem cilvekiem nokļūšana ēkas otrajā stāvā bija apgrūtinājums.
Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus baznīcas labdarības projektu ietvaros pagājušajā gadā tika pasūtīts un izgatavots lifts, kas par pašas biedrības līdzekļiem šogad tika uzstādīts. Ceram, ka lifts darbosies nevainojami un palīdzēs mūsu līdzcilvēkiem justies labāk!

Stila ceļveža piezīmes:Izmantojot rakstu par Pēdējo Dienu Svēto Jēzus Kristus Baznīcu, lūdzu, pirmajā norādē izmantojiet Baznīcas pilno nosaukumu. Lai iegūtu vairāk informācijas par Baznīcas nosaukuma izmantošanu, ejiet uz mūsu tiešsaistes Stila ceļvedis.